Wie? Wat?

Chiro Jomego is een jeugdbeweging voor meisjes en jongens vanaf het eerste leerjaar.

Heb je zin om samen met ons spelletjes te spelen, te knutselen, te ravotten en nog zoveel meer? Kom dan gerust eens een kijkje nemen!!

De naam JOMEGO staat voor JOngens MEisjes GOdelieve. Wij zijn al 16 jaar een gemengde Chiro.

Inschrijven

Inschrijven kan ten allen tijde bij de leiding. Het lidgeld bedraagt €30 (wie nog niet betaald/overgeschreven heeft voor 7 oktober moet 35 euro lidgeld betalen). Daarmee wordt een verzekering afgesloten bij Chiro nationaal en worden de gewone activiteiten bekostigd. Voor speciale activiteiten kan er een extra bijdrage gevraagd worden. Op zondag vragen we per kind een bijdrage van 1€. Hiervoor krijgen de chirowietjes een drankje, de rest gaat in het potje van de afdeling, waarmee dan bv. een cadeautje voor het kerstfeestje wordt bekostigd, of het komt ten goede van een speciale activiteit op kamp enz.

Voor het mini-bivak/weekendje wordt er vooraf een briefje/mail opgesteld met daarop alle praktische zaken ivm inschrijvingen, vervoer, locatie etc… deze wordt dan meegegeven met de leden.

Voor het zomerkamp/bivak zijn er aparte inschrijvingen. Na het opstellen van een DOODLE (jongere groepen), waarvan jullie worden verwittigd via mail, komt de leiding langs om jouw kind in te schrijven.

Wanneer?

Elke week op zondagnamiddag van 14 uur tot 17.30 uur.

Voor de oudeste twee groepen namelijk de Keti’s & Aspi’s is er Chiro tot 18 uur.

Als er nog speciale activiteiten zijn, of activiteiten die niet op een zondag doorgaan, kan je deze altijd zien op onze jaarkalender.

Waar?

Om 14 uur staan we ’s zondags in formatie op het grasveld voor de H. Godelievekerk, Gitsestraat 284, 8800 Roeselare.

Het uniform

Het uniform is een belangrijk teken van herkenbaarheid in de Chiro! Chirokledij is te verkrijgen in chirowinkels “De Banier”. Er is een Banier in het centrum van Roeselare in de Delaerestraat 16.

Meer info? www.debanier.be

We hebben een t-shirt en een trui met ons eigen logo, die je op de webshop kan bestellen wanneer deze geopend is.

Ook hebben wij tweedehandskleding ter beschikking (verdere info kan u verkrijgen bij iemand van de leiding).

Bivak

Ons jaarlijks bivak is de kers op het werkingsjaar. Dit gaat voor het eerste jaar door van 1 tot en met 11 augustus !